Expositie 18 en 25 maart

  • 03/03/2023
  • Nicole van der Linden

In de laatste jaren kwam ik erachter dat er veel kunstenaars zijn, die prachtige schilderwerken maken, die helaas in een atelier, zolder of logeerkamer blijven staan. Daarom heb ik dit platvorm voor kunstenaars opgericht www.kunstuitdekast.nl Met mijn website bied ik de kunstenaars een kans om hun werken tentoon te stellen en te verkopen. De schilderijen zijn vriendelijk geprijsd, want ik vind dat kunst voor iedereen toegankelijk moet zijn. Voor de liefhebbers een kans om een leuk en uniek werk op de kop te tikken.
Op de website is het aanbod groot! Van modern, abstract, impressionisme naar realistisme. Er zijn werken van oude meesters als Van Gogh, Van Eijk, Israëls, Rubens en Vemeer. Maar ook een kunstenaars die een hele eigen stijl hebben ontwikkeld. 

En helemaal leuk: ik organiseer 18 én 25 maart een expositie van alle kunstenaars in de Horesca Horecavo Business Home van VV Noordwijk van 10.00 tot 16.00 uur. Dé kans voor jullie om de een deel van de schilderijen in het echt te zien en wie weet word je wel verliefd!
Dus mis dat niet!

Adres: VV Noordwijk, Duinwetering 105
 
Share our website