Sandra Guldemond

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Sandra GuldemondHallo, mijn naam is Sandra Guldemond en ik woon al mijn hele leven met veel plezier in de Bollenstreek. Ik heb jaren in de kledingbranche gewerkt en voor dat werk veel gereisd. Het creatieve aspect in dat werk heeft mij altijd erg aangesproken en zo ben ik 10 jaar geleden gestart met schilderen en het volgen van schildercursussen. Tegenwoordig verzorg ik administraties voor ZZP-ers. Dit doe ik zelf ook als ZZP-er en dat geeft me de vrijheid om schilderlessen te volgen naast mijn werkzaamheden.

Het liefst schilder ik iets alledaags, iets waar je (en ik zelf ook ) blij van wordt. Dat kunnen taartjes zijn, of bloemen of dieren.
Ik vind het iedere keer weer een uitdaging om tekenen, compositie en kleurenleer te verenigen op een doek, zodanig dat je het gevoel krijgt dat
het schilderij “klopt“. Het liefst ook nog met een losse toets. Dus voorlopig uitdaging genoeg!

Ik vind het ook heel leuk om werk van anderen te kopen.

Het idee van “Kunst uit de Kast” spreekt mij erg aan. Ik vind het heel leuk dat je zo een groter publiek kunt bereiken en ik hoop dat jullie er ook blij
van worden door alleen al rond te struinen op de website. En hopelijk zit er iets tussen dat je graag aan je eigen muur zou willen hangen!

 

Share our website